Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kompetensutbyte digitalisering

25 maj 2023 @ 09:00 - 12:00

Välkommen till kompetensutbyte digitalisering

TID: 25 maj kl 9-12
PLATS: Linköpings universtiet, Campus Valla (exakt lokal meddelas senare)

I projektet ”Mer digitaliserade landsbygdsföretag -Vägen dit!” finns en ambition och vilja att finna vägar för att öka digitaliseringen hos landsbygdsföretag – specifikt inom gröna näringar.

En del i detta arbete är att undersöka om tidigare insatser för att skapa insikter om digitaliseringens möjligheter inom industrin även kan användas för denna målgrupp. Med start 2016 och under 4 år framåt genomfördes en nationell satsning, Kickstart Digitalisering, med små- och medelstora industri och industrinära företag som målgrupp. Uppemot 800 företag genomgick under dessa år Kickstart Digitalisering. Det företagen fick var insikt om omställningen, från en abstrakt nivå till att identifiera och inleda aktiviteter kopplade till den egna verksamheten.

Genom att introducera ”företagsfrämjare” som arbetar med de gröna näringarna till koncept och metodik i Kickstart Digitalisering, samtidigt som tidigare arbete och satsningar i denna målgrupp delas – kan vi då förstärka sättet som dessa företag tar sig an den digitala omställningen?

Vi välkomnar er till en workshop där upplägg och metodik för Kickstart Digitalisering presenteras med en efterföljande diskussion om hur detta kan kompletteras med andra erfarenheter och användas riktat mot målgruppen gröna näringar.

Ser fram emot en givande förmiddag tillsammans,

Vänligen meddela oss om du kan vara med och snälla svara senast 22 maj till karolina.muhrman@liu.se

Väl mött!

Per Frankelius och Karolina Muhrman, Linköpings universitet

Details

Date:
25 maj 2023
Time:
09:00 - 12:00
Event Categories:
,

Venue

Linköpings universitet
Linköpings univeristet
Linköping, 58183
+ Google Map
View Venue Website