Företagsutveckling

På den här sidan hittar ni samarbeten, plattformar och initiativ som främjar företagsutveckling. En del är vi med och arbetar i och andra är externa aktiviteter och program vi tror att företag inom gröna näringar skulle kunna ha nytta av.

Advisory Board till företag inom Gröna näringar

Driver du ett företag inom den gröna sektorn i Katrineholm och vill ha strategisk hjälp med att ta nästa steg? Nu har du, som ett av tre bolag, möjlighet att få ett eget Advisory Board!

Under ett års tid, vid fyra tillfällen, träffar du affärsutvecklare från Katec och Agro Sörmland som med kreativ input fokuserar på att utveckla ditt bolag tillsammans med dig. Vi söker dig som har tillväxtambitioner, är i en expansions- eller utvecklingsfas och som vill bygga ett långsiktigt lönsamt och hållbart bolag.

Kostnadsfritt deltagande!

Hör av dig om det låter intressant så berättar vi mer!

johan@agrosormland.se

Tillväxtmotorn

Tillväxtmotorn är en satsning i regi av Mälardalens universitet, MDU. Programmet riktar sig till små och medelstora företagare och är utformat att vara ett stöd i tillväxtfaser. Det här sker genom stöd av andra företagsledare, erkända experter inom affärsutveckling och MDU.

Olika former av stöd erbjuds, som VD- och ledarskapsprogram och advisory board. En unik del är kopplingen till MDU:s forskning inom t ex innovation, hållbarhet och internationalisering. Man möjliggör också samarbeten med studenter i form av praktik.

(Foto MDU)