Vår systernod Agro Västmanland arrangerar och bjuder in till Framtidsdag – en heldag trendspaning kring framtidens Lantbruk och Livsmedelsproduktion.

Datum: onsdag 13 mars
Plats: Brunnby gård, Västerås

Kostnad:
600 kr + moms
Lantbrukare och livsmedelsproducenter har 50% rabatt (300kr + moms)

ANMÄL HÄR

Den här dagen fokuserar vi på framtiden – Vad kommer vi att äta? Vad kommer att efterfrågas från livsmedelsproducenter? Vilken roll har primärproduktionen i samhällets Gröna omställning och klimatanpassning? Vad kostar det? Vem ska betala?

Några av föreläsarna:

Richard Tellström, mathistoriker, docent i måltidskultur, SLU Future Food.
Ola Albrektsson, docent måltidskunskap (insekter som proteinkälla)
Maria Lundesjö, projektledare Framtidens mat, Axfoundation
Fredrik Fogelberg, agronomie doktor i lantbruksteknik och forskare inom kedjan odling-skörd-livsmedel/foder, RISE
Kerstin Eriksson, innovationsledare, Sweden Food Arena

Samarrangemang med Länsstyrelsen i Västmanland

På Agro Västmanlands hemsida uppdateras program och föreläsarlista löpande.