Idag träffades Agro Sörmland-teamet för ett kvartalsmöte då vi stämmer av och planerar framåt. Vi går igenom pågående projekt och det som ligger i pipeline. Det är många intressanta och viktiga ämnen som är uppe på bordet och vi konstaterar att vi trivs bra och har ett viktigt och stimulerande uppdrag.

Det här ägnade vi oss åt hela förmiddagen och därefter strålade vi samman med AgroÖst som ägnat sig åt ett liknande möte som vårt, även dom i Nyköping för dagen. Efter en god lunch och väl tillbaka i konferensrummet på Näringslivets hus var det dags att höra Josefin Uhnbom, Strateg Näringsliv och arbetsmarknad på Region Sörmland berätta om regionens arbete. Därefter lyssnade vi till Harriet Nilsson, projektledare på enheten Näringsliv och Platsutveckling Nyköpings kommun.

Både regionen och kommunen bidrar starkt till att möjliggöra för Agro Sörmland verksamhet som består i att tillvara ta den gröna näringens behov och intressen. Samtidigt är vårt arbete förhoppningvis värdefullt för dem och att kunna samverka bra är vi övertygade om gynnar oss alla.

Vi tackar Josefin och Harriet för givande samtal att de kom till oss idag och berättade mer om planerna framåt.