Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidens jordbrukspolitik – hur ska CAP utformas från 2028?

23 mars 2023 @ 10:00 - 16:00

KSLA (Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien) bjuder in till hybridseminarium den 23 mars i sina lokaler på Drottninggatan 95 B i Stockholm samt på Zoom, länk mailas ut dagen före.

Mer information och anmälan här.

“På vilket sätt behöver CAP förändras för att kunna öka den svenska konkurrenskraften? Hur kan CAP medverka till att förbättra lönsamheten? Hur långt bör CAP:s ansvar sträcka sig? Behövs ett skyddsnät utöver CAP?

KSLA:s arbetsgrupp CAP 2028 arbetar med frågan om vad som behövs i den gemensamma jordbrukspolitiken efter den nuvarande perioden. Syftet med seminariet är att få fram vilka utmaningar, behov och möjligheter inom CAP som finns och behövs för svensk livsmedelsproduktion i ett konkurrensutsatt, komplext system. En viktig del i mötet är att få med hela produktionskedjan, både produktion och livsmedelsindustri.

Seminariet vänder sig till beslutsfattare och sakkunniga på departement, myndigheter, organisationer och verksamhetsutövare med koppling till näringen. Det är en del av aktiviteterna under Sveriges ordförandeskap i EU. Välkommen!”

Detaljer

Datum:
23 mars 2023
Tid:
10:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.ksla.se/aktivitet/framtidens-jordbrukspolitik-hur-ska-cap-post-2027-utformas/

Arrangör

KSLA
Visa Arrangör-webbplats

Plats

KSLA
Drottninggatan 95 B
Stockholm, 11386
+ Google Map
Visa Plats-webbplats