• Agro Sörmland

    TILLVÄXTMOTORN
    UTVECKLINGSPROGRAM FÖR FÖRETAGSLEDARE
    Klicka här för mer information

Uppdateringsmöte!

Corona fortsätter att bestämma hur våra möten ska se ut i stor utsträckning, men den här gången fick vi till ett semi-fysiskt möte i alla fall, till och med innehållandes en liten danspaus!
Vi sluter upp för att dela med oss av vad vi gjort sen sist, vad som hänt i alla projekt och för att staka ut vägen framåt.
Vi konstaterar att det verkligen inte står still! Mycket spännande är i görningen för samtliga medlemmar i Agro Sörmland!

Möte 210526

Åsa, och hästprojektet har avslutat en intensiv period med Gothenburg Horseshow och workshop på Strömsholm under april och Maria och Grönsaksprojektet har fokus inställt på bemanning- och försörjningsaspekten i den gröna näringen. Pandemin har stoppat planerna på studiebesök och andra resor hittills men nu hoppas hon på att det ska gå att genomföra under hösten.

Cilla, har som vanligt händerna fulla med flera olika projekt samtidigt. Likt en spindel i nätet kopplar hon ihop nyckelpersoner med varandra och ser till att allt flyter på smidigt i bland annat Agtech 2030 och Electric Farm, två viktiga projekt inom Agro Sörmland.

 

Möte 210526 2

Johan har fått i gång två nya förstudier tillsammans med bland andra Agronod, samt har ytterligare två spännande projekt väntande i kulisserna.
Utöver det medverkar han i flertalet webbinarier, både inom och utom organisationen.

Följ oss via hemsidan och sociala medier för mer information om alla våra projekt och aktiviteter!

Möte 210526 1