• Agro Sörmland
  Smart Farming 2020 framflyttat till
  28 oktober 2021
 • Agro Sörmland
  Handla lokalt - stötta det som finns nära!
  Sörmlands matkluster
 • Agro Sörmland

  TILLVÄXTMOTORN
  UTVECKLINGSPROGRAM FÖR FÖRETAGSLEDARE
  Klicka här för mer information
 • Agro Sörmland
  "Framtidsspaning för lantbrukare"
 • Agro Sörmland
  "Spetskunskap med framtidstro"
 • Agro Sörmland
  "Trendanalys på hög nivå"

Möte med Utvecklingsrådet

Skärmklipp

Utvecklingsrådets 10 medlemmar träffas var sjätte vecka för en statusuppdatering av läget i branschen samt för att ge förslag på insatser och projekt inom näringen.

Rådet träffades senast i slutet av januari och diskuterade det gångna och kommande året, utmaningar och positiva utfall samt alla spännande projekt som ligger och glöder i startgroparna.
Tex har vi nyligen startat upp Från gräsrotsidé till innovationsidé och den andra workshoppen gick av stapeln i förra veckan.
Här letar vi efter personer med koppling till lantbruket som sitter på en riktig guldgruve-idé, en innovationsidé som kan leda till en lönsam och hållbar utveckling inom näringen.
Ett projekt vi kommer följa närmare längre fram! Men tjuvläs gärna om satsningen HÄR

Ett projekt som närmar sig mållinjen är Hästprojektet som har siktet inställt på Gothenburg horseshow och där många deltagare har helt färdiga produkter redo för marknaden.
Hästprojektets galopp mot mållinjen kan du följa på hemsidan: https://hastinnovationer.se/ eller Instagram: https://www.instagram.com/hastinnovationer/

Stort tack till utvecklingsrådets medlemmar för engagemanget på mötet och för inspelen till några av kommande aktiviteter, seminarier och utvecklingsområden.
Nästa gång vi träffar rådet blir i mitten på mars!