• Agro Sörmland
  Smart Farming 2020 framflyttat till
  28 oktober 2021
 • Agro Sörmland
  Handla lokalt - stötta det som finns nära!
  Sörmlands matkluster
 • Agro Sörmland

  TILLVÄXTMOTORN
  UTVECKLINGSPROGRAM FÖR FÖRETAGSLEDARE
  Klicka här för mer information
 • Agro Sörmland
  "Framtidsspaning för lantbrukare"
 • Agro Sörmland
  "Spetskunskap med framtidstro"
 • Agro Sörmland
  "Trendanalys på hög nivå"

Webbinarium: Vad händer i EU:s jordbrukspolitik just nu?

Arbetet pågår för fullt med formandet av EU:s gemensamma jordbrukspolitik, CAP, till nästa programperiod med start 2023.

Nuvarande programperiod har varit regeltyngd och komplex, vilket har lett till många utmaningar för både näringen och myndigheter. EU har nyligen beslutat om höjda klimat- och miljöambitioner och ökad produktion av livsmedel. Hur ska vi gemensamt nå alla målsättningar på bästa sätt och kommer nästa programperiod vara förenklad och bidra till ökad lönsamhet i lantbruket?    

Agro Sörmland har bjudit in företrädare från Regeringskansliet, LRF, länsstyrelserna samt lantbruksföretag för att få höra det senaste om arbetet och hur de tror att skillnaderna för det enskilda lantbruksföretaget kommer bli i nästa programperiod. Webbinariet kommer hållas 17 december kl. 10.00 -11.30,  länk skickas ut till alla anmälda någon dag innan.

Har du någon särskild fundering? Skicka in dina frågor i förväg till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så försöker vi få med dem under webbinariet.  

Anmäl dig till webbinariet: HÄR, vi ses!

CAP webbinarie.1