• Agro Sörmland
  SAVE THE DATE
  Smart Farming 2020
  5 november på Taxinge
 • Agro Sörmland
  Handla lokalt - stötta det som finns nära!
  Sörmlands matkluster
 • Agro Sörmland

  NYA MÖJLIGHETER - NYA UTMANINGAR
  VI HÖJER RIBBAN!
 • Agro Sörmland
  "Framtidsspaning för lantbrukare"
 • Agro Sörmland
  "Spetskunskap med framtidstro"
 • Agro Sörmland
  "Trendanalys på hög nivå"

Miljömålsdagarna

OBS! INSTÄLLT!

miljomaldagarna


Tack för att du anmält dig till Miljömålsdagarna 2020. Med anledning av Corona-situationen ställs konferensen in. Kom ihåg att avboka eventuella hotellrum som du bokat för konferensen. Miljömålsarbetet är dock fortsatt mycket viktigt, och för att uppmärksamma detta undersöker vi möjligheterna att anordna ett kortare webbinarium under hösten. Miljömålsdagarna är tillbaka i sitt vanliga format 2021. Om du vill ha information om eventuellt webbinarium och konferensen 2021 kan du fylla i din mailadress via länken https://newsletter.paloma.se/register/embed/195125/sv 

Miljömålsdagarna är en mötesplats där du under två dagar får tillfälle för dialog, lärande och inspiration till framtidens arbete med Sveriges miljömål.

Temat för årets miljömålsdagar är Livsmedel. Ta del av inspirerande föreläsningar, lärande exempel och panelsamtal som bland annat tar upp frågorna: Vad ska vi äta för att bidra till långsiktig hållbarhet inom planetens gränser? Hur bidrar teknik och innovation till ett mer hållbart jordbruk? Och hur integrerar man miljömålen i verksamheten i praktiken?

Vi vänder oss till dig som arbetar med miljöfrågor, som miljöchefer, miljö- och hållbarhetsansvariga, strateger samt miljösamordnare. Även du som är beslutsfattare inom miljöarbete och högre myndighets- eller företagschefer är välkommen. Därtill välkomnar vi självfallet forskare och studenter.

Arrangör: Länsstyrelsen i Södermanlands län är värd för evenemanget som anordnas tillsammans med Naturvårdsverket och RUS (Regional Utveckling och Samverkan i miljömålssystemet) i samarbete Svenskt Näringsliv, Teknikföretagen, Livsmedelsföretagen, Nyköpings kommun och Region Sörmland.

Kostnad: Pris för konferensen Early bird biljett för två dagar är 3100 kr och för en dag 2100 kr, priset gäller fram till den 15 mars. Från den 16 mars är priset 3500 kr för två dagar eller 2500 kr för en dag. Deltagare som representerar en ideell förening eller studerar debiteras reducerat pris på 1800 kr för två dagar och 1400 en dag för Early bird priser, gäller fram till den 15 mars. Från den 16 mars är priset 2200 kr för två dagar och 1800 kronor för en dag. Middagen den 6 maj ingår i alla prisklasser.

Plats: Sunlight Hotel, Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Anmälan

Program

Detaljer

Startar 2020-05-06 9:00
Slutar 2020-05-06 22:00
Max deltagare -