• Agro Sörmland
  Smart Farming 2020 framflyttat till
  18 mars 2021
 • Agro Sörmland
  Handla lokalt - stötta det som finns nära!
  Sörmlands matkluster
 • Agro Sörmland

  TILLVÄXTMOTORN
  UTVECKLINGSPROGRAM FÖR FÖRETAGSLEDARE
  Klicka här för mer information
 • Agro Sörmland
  "Framtidsspaning för lantbrukare"
 • Agro Sörmland
  "Spetskunskap med framtidstro"
 • Agro Sörmland
  "Trendanalys på hög nivå"

Webbinarium: Vad händer i EU:s jordbrukspolitik just nu?

Välkommen till CAP webbinarium den 17/12 kl 10:00-11:30

Arbetet pågår för fullt med formandet av EU:s gemensamma jordbrukspolitik, CAP, till nästa programperiod med start 2023.

Nuvarande programperiod har varit regeltyngd och komplex, vilket har lett till många utmaningar för både näringen och myndigheter. EU har nyligen beslutat om höjda klimat- och miljöambitioner och ökad produktion av livsmedel. Hur ska vi gemensamt nå alla målsättningar på bästa sätt och kommer nästa programperiod vara förenklad och bidra till ökad lönsamhet i lantbruket?    

Agro Sörmland har bjudit in företrädare från Regeringskansliet, LRF samt lantbruksföretag för att få höra det senaste om arbetet och hur de tror att skillnaderna för det enskilda lantbruksföretaget kommer bli i nästa programperiod.
 
Har du någon särskild fundering? Du kan skicka in frågor i förväg till oss som vi kan ställa under webbinariet, maila din fråga till: info@agrosormland.se
Missa inte detta!
Föredrag och samtal kring det senaste inom CAP inför nästa programperiod. Experter och sakkunniga inom ämnet diskuterar tillsammans med Agro Sörmland och sörmländska lantbrukare.
Hur ska du förbereda ditt företag på bästa sätt?
Anmäl dig till webbinariet HÄR!
DATUM OCH TID:
Torsdag 17 december
Tid: kl.10.00–11.30

ANMÄLAN:
Anmäl dig HÄR
senast 15 december

KONTAKT:
Johan Varenius, johan@agrosormland.se
Tel. 072-722 07 71
Deltagare:
Lars Olsson, Departementsråd, Näringsdepartementet. Läget i CAP, förhandlingarna i EU-kommissionen och strategiska planen.

Lars-Erik Lundkvist, Expert, konkurrenskraft och regelförenklingar, Lantbrukarnas riksorganisation. Hur kan nästa programperiod förbättra förutsättningarna för svenska lantbruket?

Ulrika Geber, länsstyrelsernas samordnare CAP, länsstyrelsen Stockholms län. Hur jobbar länsstyrelserna med CAP, vilka erfarenheter tar länsstyrelsen med sig?

I studion: Agro Sörmland och företrädare för lantbruksföretag i länet.
 

Detaljer

Startar 2020-12-17 10:00
Slutar 2020-12-17 11:30
Max deltagare -