• Agro Sörmland
  SAVE THE DATE
  Smart Farming 2020
  5 november på Taxinge
 • Agro Sörmland
  Handla lokalt - stötta det som finns nära!
  Sörmlands matkluster
 • Agro Sörmland

  NYA MÖJLIGHETER - NYA UTMANINGAR
  VI HÖJER RIBBAN!
 • Agro Sörmland
  "Framtidsspaning för lantbrukare"
 • Agro Sörmland
  "Spetskunskap med framtidstro"
 • Agro Sörmland
  "Trendanalys på hög nivå"
28
aug
2020

Studenthjälp med marknadsföring

Kl. 14:00 -15:00

 loggor vreta kluster leader euliu folkungaland

Driver du företag och vill bättra på er marknadsföring? Då kanske du vill prova att få hjälp av studenter för att göra utvalda uppgifter? Det finns många olika typer av studentuppdrag och studenterna kan utföra väldigt olika saker, från att ta fram en logotype till att utveckla hela marknadsföringsplanen. Aktiviteterna är ofta kopplade till studenternas kursplaner och genomförs under vissa tider.

Vreta Kluster gör nu tillsammans med Linköpings universitet en samlad, digital informationsinsats för att du skall få info om vilka möjligheter som finns. Vi bjuder in till ett webmöte 26/8 om hur studenter kan hjälpa dig!

Plats: Digitalt informationsmöte genom Zoom (länk skickas 25/8)
Kostnadsfritt informationsmöte
Anmäl dig senast 21 augusti
Kontakt: Jesper Lindström, projektledare marknadslyftet, 070 - 899 33 63

15
sep
2020

Skapa en digital strategi för vassare marknadsföring

Kl. 9:00 -12:00

loggor vreta kluster leader marknadslyftet

Den som inte finns digitalt finns inte alls! Man kan tycka vad man vill om detta men faktum är att majoriteten av kunderna idag använder digitala verktyg för att hitta och uppleva nya saker. Men hur skall man agera för att bli synlig på bästa sätt?

Det finns idag så många varianter och vägar att gå och risken är stor att man gör som alla andra, trots att det kanske inte är den bästa vägen. Ska man finnas på Facebook, Instagram, Google eller några andra plattformar  - och vad skall man göra där?

I projektet Marknadslyftet arrangerar vi nu en online-workshop där du får hjälp att förstå och gallra olika digitala vägar och möjligheter. Tanken är att man som liten aktör kan välja rätt kanal som passar den egna verksamheten och produkterna utifrån det kundsegment där man vill synas för att få bäst effekt.

Plats: Webinarium genom Zoom (länk skickas 15/9)
Anmäl dig senast 10/9. Obs: Antalet platser är begränsat till 30 pers, så först till kvarn gäller!
Kostnad: 250 kr/person
Kontakt: Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070 - 899 33 63

29
sep
2020

Lär dig annonsera på Google Ads!

Kl. 9:00 -12:00

loggor vreta kluster leader marknadslyftet

Vill du bli mer synlig med ditt erbjudande i sociala medier? Eller vet du att dina kunder söker efter dina produkter på nätet? Då kan Google Ads vara verktyget som ökar din merförsäljning.

Kom igång med annonsering i Google Ads, där du når kunder som letar efter just din produkt eller tjänst. Halvdagen har ett "Följa John"-upplägg där du kommer igång med Google Ads och sökordannonsering, steg för steg. Som deltagare utgår du från dina egna konton på Google och jobbar med egen dator. För att få ut något av kursen behöver du ha ett uppstartat konto på Google Ads (kopplat till ditt vanliga Googlekonto) samt ett aktivt konto på Google Analytics (kopplat även detta till ditt vanliga Googlekonto). Efter workshopen har du en första kampanj som rullar, en fördjupad förståelse för annonsering i Google och är reda att jobba vidare på egen hand. 

Du kommer att få en kort lathund/länkar till Google Ads och Google Analytics innan kursen. 

Förkunskaper
Det är en fördel om du deltagit i den strategiska workshopen den 15/9. Du behöver ha ett Google konto och vara registrerad på Ads och Analytics i god tid innan kursen. Upplägget bygger på att du är inloggad. Blir du tveksam, hör av dig så kan vi stötta för att skapa upp detta.

Plats: Digitalt alt. på Vreta Kluster, mer info kommer
Anmäl dig senast 25/9. Obs: Antalet platser är begränsat till 15 pers, så först till kvarn gäller!
Kostnad: 250 kr/person
Kontakt Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070 - 899 33 63

13
okt
2020

Lär dig annonsera på Facebook och Instagram!

Kl. 9:00 -12:00

loggor vreta kluster leader marknadslyftet

Vill du bli mer synlig med ditt erbjudande i sociala medier? Eller vet du att dina kunder söker efter dina produkter på nätet? Då kan annonsering på Facebook vara verktyget som ökar din merförsäljning.

Under en halvdagsworkshop följer vi steg för steg i processen för att sätta upp en lyckad annonskampanj på Facebook och/eller Instagram. Vi gör också en fördjupning kring Facebookpixeln och retargeting, för att effektivisera och automatisera vår marknadsföring. Dessutom sätter vi grunderna för uppföljning av våra kampanjer för att kunna utvärdera resultatet.

För att delta i workshopen behöver du ha en Facebooksida och ett Instagramkonto som är ihopkopplade, och till dessa ett aktivt annonskonto/business Manager. Efter avslutad workshop har du en aktiv kampanj på Facebook och Instagram och kunskaper för att kunna ta nästa steg i din annonsering.

Förkunskaper
Det är en fördel om du deltagit i den strategiska workshopen den 15/9. Du behöver ha en facebooksida, ett Instagramkonto och ett aktivt annonskonto/business manager. Upplägget bygger på att du är inloggad vid kursstart. Blir du tveksam, hör av dig så kan vi stötta för att skapa upp detta.

Plats: Digitalt alt. på Vreta Kluster, mer info kommer
Anmäl dig senast torsdag 8 /10. Obs: Antalet platser är begränsat till 15 personer, så först till kvarn gäller!
Kostnad: 250 kr/person
Kontakt: Jesper Lindström, projektledare Marknadslyftet, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070 -899 33 63